Ciorba de burta "falsa"

de dobrezaira in Ciorbe, 2 Oct 2012 | 6610 vizualizari

 

Si dupa atatea conservarii sa ne dregem cu o ciorba, ca de burta dar nu-i burta...

 

INGREDIENTE

  • 2 ciolane proaspete de porc ( fara carne doar soriciul si oasele)carnea o bagam la varza...
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 3 oua
  • 400gr smantana
  • sare,piper,otet dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta "falsa":

Fierbem ciolanele in 4 litri apa cu sare . Dupa ce am luat spuma adaugam ceapa, morcovul si ardeiul taiate pe jumatate. Cand se desprine soriciul de pe os strecuram zeama si o punem la fiert impreuna cu soriciul taiat fasii. Batem ouale cu 2 linguri de otet si smantana si punem peste ele zeama fiebinte pana o aducem la temperatura apropiata de cea din oala.  Turnam in oala amestecand cu o lingura sa ramana zeama ca o crema. Potrivim de sare si piper. Cine doreste poate adauga si un graunte de usturoi.

TIPS-URI

1

sa fie ciolane proaspete nu adidasi de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta "falsa"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

adry88 1

02.10.2012, 20:24

buna ciorbita si interesanta denumirea ei

dobrezaira 1

03.10.2012, 09:07

multumesc dragilor

Lau 1

03.10.2012, 15:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta the best :)